Your open application

Interested to join our innovative, global company?

Do you want to contribute to the most innovative cloud WMS in the world?

 • Location

  Utrecht

 • Employment

  Fulltime

 • Level of Education

  HBO/WO

 • Working Experience

  Kennis van WMS-systemen en logistieke processen is een must

Job Description

Graag maken we altijd kennis met getalenteerde mensen die menen Davanti iets te bieden te hebben. Ben je bijvoorbeeld een ervaren logistiek project manager of programmeur? Aarzel dan niet een open sollicatie te sturen aan Wendela Toxopeus, HR Manager. Stuur je  brief met motivatie en CV, voorzien van een foto aan [email protected].

Privacy

Door middel van het verstrekken van deze gegevens stemt u ermee in dat Davanti Warehousing B.V. (Davanti) of een ander bedrijf uit de Davanti-groep, uw gegevens voor wervingsdoeleinden kan gebruiken, zoals het beoordelen van uw vaardigheden en kwalificaties, en voor de beoordeling van uw geschiktheid voor onze vacatures.

De informatie die u openbaar maakt, zal niet toegankelijk zijn voor of worden overgedragen aan derden en zal alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde werknemers met een Human Resource-functie binnen Davanti of een ander bedrijf uit de Davanti-groep en de directe managers die vacatures hebben in hun team.

De informatie die u heeft ingediend, wordt één (1) jaar bewaard. We kunnen in deze periode contact met u opnemen en u informeren over ons bedrijf en de carrièremogelijkheden. Na deze periode worden uw gegevens door ons verwijderd.